15-tips-για-να-συνδυάσετε-γυναικεία-ρούχα

Πολλοί από εμάς πιθανότατα έχουμε περάσει πολύ χρόνο με το αθλητικό μας παντελόνι μέχρι στιγμής φέτος, τα γυναικεία ρούχα συγκέντρωσαν σκόνη στις ντουλάπες μας και η αίσθηση της μόδας ατροφούσε μαζί με τις κοινωνικές μας δεξιότητες.

Ακόμη και όσοι από εμάς δεν έχουμε αφήσει το σώμα μας να ξεχάσει την αίσθηση του ντυσίματος μπορεί περιστασιακά να εμποδίζεται από τον τεράστιο αριθμό επιλογών εκεί έξω, για να μην αναφέρουμε πώς να ενσωματώσετε νέα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας μόλις φτάσετε στο σπίτι.

1. Μονοχρωμία

Εξαλείψτε την πίεση των ταιριαστών αποχρώσεων ντύνοντας το κεφάλι μέχρι τα νύχια σε ένα χρώμα. Είναι κομψό για την άνοιξη και μπορεί να σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε τα υπάρχοντα αγαπημένα σας με έναν φρέσκο, νέο τρόπο. Ο Saladino αγαπά ιδιαίτερα το γκρι, το ροζ ή το λευκό. Αν έχετε πολλά τζιν στο απόθεμά σας, δοκιμάστε το παλιό «καναδικό σμόκιν». Ένα τζιν μπουφάν με τζιν φούστα θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα βασικά σας σε μοντέρνα εμφάνιση.

2. Ενσωματώστε τα τρία βασικά κομμάτια

Αν μισείτε τις περίπλοκες τάσεις της μόδας ή απλά θέλετε να συνδυάσετε την εμφάνισή σας, χρειάζεστε μόνο τρία αντικείμενα. Ένα κολακευτικό ζευγάρι κλασικά γυαλιά ηλίου, μια υπέροχη καθημερινή δερμάτινη τσάντα και ένα έξυπνο ζευγάρι παπούτσια με τα οποία μπορείτε εύκολα να περπατήσετε θα αναβαθμίσουν αμέσως κάθε ντύσιμο.

3. Δοκιμάστε κραγιόν ή αξεσουάρ σε έντονα χρώματα

Το μαύρο και το ουδέτερο είναι εύκολο και ατελείωτα ευέλικτο. Αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε τα νερά με δυνατά μοτίβα ή έντονα χρώματα, φορέστε τα ως αξεσουάρ πριν επενδύσετε σε ένα ρούχο. Αντί να δοκιμάσετε μια λαμπερή μπλούζα σε χρώμα κιτρο, μπορείτε να πάτε για μια μανσέτα ή ένα βραχιόλι ή ακόμα και ένα κραγιόν.

5. Δοκιμάστε μια vintage ζακέτα

Δώστε νέα ζωή σε αυτά τα γραφικά μπλουζάκια που έχετε στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας, περνώντας με μια ζακέτα γιαγιά. Επισκεφτείτε το κατάστημα οικονομικών ειδών για ένα που μοιάζει σαν να ξέρει τον δρόμο του και συνδυάστε το με cropped τζιν και loafers για μια σύγχρονη εμφάνιση..

6. Βγάλε τα αθλητικά σου παπούτσια από το γυμναστήριο

Τα παπούτσια για τρέξιμο δεν είναι πλέον μόνο για τον διάδρομο. Ο Saladino προτείνει να συνδυάσετε εντυπωσιακά χτυπήματα με ένα φόρεμα ή μια φούστα για μια μοντέρνα εφαρμογή που είναι επίσης αρκετά άνετη για τρέξιμο στην πόλη. Λατρεύουμε ένα βλέμμα που πάει μακριά.

7. Φορέστε μια ζώνη

Θεωρήστε τις ζώνες απαραίτητο μέρος του οπλοστασίου σας. Η προσθήκη μιας ανάγλυφης, διακοσμημένης ή πολύχρωμης ζώνης είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να συνδυάσετε τα πιο βασικά κομμάτια ή να αναδείξετε γρήγορα ένα casual ντύσιμο, λέει η Yraola.

9. Χρησιμοποιήστε μεζούρα για online αγορές

Ειδικά όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω Διαδικτύου, η γνώση των μετρήσεών σας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή απογοητευτικών ατυχιών όσον αφορά το μέγεθος. «Είμαι μεγάλος λάτρης των διαδικτυακών αγορών.

Αλλά διαπιστώνω ότι τα μεγέθη ποικίλλουν μεταξύ των επωνυμιών και ακόμη και των κοψίμων, οπότε απομνημονεύστε τις μετρήσεις του ώμου, του μπούστου, της μέσης, του γοφού και της ράχης».

10. Δοκιμάστε ένα παντελόνι ή ένα παντελόνι

Μετά από ένα χρόνο χαλάρωσης με ιδρώτα, παντελόνια γιόγκα και άλλα απαλά ρούχα, η ιδέα του να φορέσεις ένα δομημένο παντελόνι μπορεί να φαίνεται περιοριστική. Αντ ‘αυτού, πηγαίνετε για ένα παντελόνι. Το να ντύσετε ένα παντελόνι με ένα χαριτωμένο σακάκι, μια μπλούζα και ένα ζευγάρι statement παπούτσια μπορεί επίσης να σας μεταφέρει από το γραφείο στην πόλη.

11. Θυμηθείτε τον κανόνα των δύο

Εάν αγχώνεστε για τα μοτίβα ζευγαρώματος, ακολουθήστε τον παρακάτω εμπειρικό κανόνα . Δύο είναι η μέγιστη ποσότητα εκτυπώσεων ή φωτεινών που δεν ταιριάζουν, όπως ρίγες με φλοράλ ή λεβάντες με γκρι.

12. Φορέστε πέρλες

Πετάξτε ένα μαργαριταρένιο κολιέ ή αξεσουάρ όπως μαργαριταρένια κλιπ για τα μαλλιά με τα πάντα, από μπλουζάκια μέχρι ρούχα εργασίας, για να δώσετε στο ντύσιμό σας λίγο βερνίκι. Στρώστε ένα κορδόνι με άλλα κοσμήματα για μια vintage εμπνευσμένη εμφάνιση της γιαγιάς ή για να προσθέσετε μια ποπ απροσδόκητης κομψότητας στο κατά τα άλλα casual ντύσιμο.

13. Προτιμήστε τα loafers

Τα loafers είναι μια μεγάλη τάση στα παπούτσια αυτή τη στιγμή και για καλό λόγο. Το βασικό ανδρικό ένδυμα έχει ξεφύγει από την αίθουσα συνεδριάσεων για να προσθέσει γείωση στα φορέματα και τις φούστες, να φλερτάρει με γυναικείες δαντελένιες κάλτσες ή να περπατήσει στο funky πλευρά με κάλτσες με σχέδια, λέει ο Saladino. Φορέστε loafers με σχεδόν τα πάντα στη ντουλάπα σας για να ενημερώσετε τα παλιά σας standby.

14. Μία λέξη: Blazer

Ένα καλό blazer μπορεί να αναδείξει σχεδόν κάθε εμφάνιση. Εκφράστε την προσωπικότητά σας με το στυλ της επιλογής σας. Δοκιμάστε θρυμματισμένο βελούδο, δέρμα, μπροκάρ ή μια προσαρμοσμένη παραδοσιακή εκδοχή για να το ολοκληρώσετε με βερνίκι.

15. Ταίριαξε τη μάσκα σου

Οι μάσκες δεν πάνε πουθενά, γι’ αυτό κάντε τις δικές σας μέρος της εμφάνισής σας. Πηγαίνετε για χαριτωμένα prints ή υφάσματα και ταιριάξτε την οικογένεια χρωμάτων με το ντύσιμό σας για να τα συνδυάσετε όλα μαζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *