Καρντόσο: Μοιρασμένες οι πιθανότητες με Τράμπζονσπορ

[ad_1]

Προβληματισμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά τον αγώνα με την Κραϊόβα, στη συνέντευξη Τύπου. 

«Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μια ομάδα με καλή απόδοση, στο δεύτερο όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας λόγω της πίεσης που μας άσκησε η Κραϊόβα. Κάναμε εύκολα λάθη, δεν βρήκαμε χώρους. Στο β΄ ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου έξυπνα», σχολίασε.

«Σήμερα το πρωί είπα στα αγόρια μου ότι η υπερηφάνεια είναι κάτι που δεν στο παίρνουν ποτέ. Και ο αντίπαλος θα παίξει για την υπερηφάνειά του. Νομίζω ότι το ξεχάσαμε αυτό στο β΄ ημίχρονο. Φυσικά αναμένω ότι τα πλέι οφ με την Τραμπζονσπόρ θα είναι πολύ πιο σκληρά, έχουν πολύ δυνατή ομάδα. Οι πιθανότητες είναι 50-50 σε ένα πολύ δύσκολο ματς», πρόσθεσε.

Για να συμπληρώσει: «Εχω δει την ομάδα μου να κάνει καλύτερα πράγματα. Φυσικά δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια απόδοση σαν κι αυτή του β΄ ημιχρόνου. Δεν αναζητώ δικαιολογίες, η ευθύνη είναι δική μου. Αλλά όταν προηγούμαστε 3-0, τότε χρειαζόμαστε την πίεση των φιλάθλων. Αν τους είχαμε σήμερα, ειδικά στο β΄ ματς τα πράγματα θα ήταν εντελώς διιαφορετικά. Ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι αυτήν την εμφάνιση. Το τελευταίο που τους είπα πριν από το ματς ήταν ότι σήμερα δεν έχουμε εδώ τον κόσμο, παίξτε για τις οικογένειές σας».

Αναφορικά με τη δυσαρέσκεια του Λιβάγια τη στιγμή της αντικατάστασής του, ο Καρντόσο είπε: «Δεν κοιτάζω τους παίκτες όταν αποχωρούν από το γήπεδο. Δεν είδα την αντίδρασή του. Το σημαντικό είναι όταν παίζει, να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, όπως έκανε και στο ματς της Ρουμανίας, όταν μπήκε αλλαγή».[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.