Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστεί ως χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού

[ad_1]

Ο Κιάνου Ριβς, ο οποίος αυτή την περίοδο προβάλλεται στις κινηματογραφικές οθόνες ως Τζον Γουίκ, στην τρίτη ταινία της γνωστής σειράς με τίτλο «John Wick: Chapter 3 – Parabellum», εμφανίζεται στο νέο τρέιλερ του επερχόμενου video game Cyberpunk 2077.

Ο Καναδός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή της E3 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, της μεγάλης ετήσιας έκθεσης – Electronic Entertainment Expo, με αφορμή την προβολή του νέου τρέιλερ του βιντεοπαιχνιδιού της CD Projekt Red, που τελικά πήρε ημερομηνία κυκλοφορίας, την 16η  Απριλίου 2020.

Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστεί ως χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού

Ο 54χρονος ηθοποιός, μετά την προβολή του τρέιλερ, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Xbox της Microsoft στο πλαίσιο της E3, ανέφερε περισσότερα στοιχεία για το νέο παιχνίδι, που θα κυκλοφορήσει για κονσόλες Xbox και PlayStation και για PC.

Είναι η πρώτη φορά που ο Κιάνου Ριβς εμφανίζεται σε videogame, αν και η μορφή του από τις ταινίες «The Matrix», με μικρότερες, όμως, λεπτομέρειες, έχει χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια του Playstation 2.

Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστεί ως χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού

Στο τρέιλερ του videogame, η απεικόνιση του  Ριβς έχει επιτευχθεί ψηφιακά, με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Αν και δεν ανακοινώθηκε αρχικά ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του  στο Cyberpunk 2077, αργότερα σε δελτίου Τύπου ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο Τζόνι Σίλβερχαντ, που ανήκει στην τάξη των Rockerboys, των ποιητών του δρόμου και ανταρτών.

Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστεί ως χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού

Ο Σίλβερχαντ είναι μια θρυλική φιγούρα του Cyberpunk, κιθαρίστας και τραγουδιστής.

Φαίνεται ότι ο χαρακτήρας του θα δώσει ένα χέρι βοήθειας στον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, έναν μισθοφόρο που είναι γνωστός ως V, αν και ο Τζόνι Σίλβερχαντ προτιμά να τον αποκαλεί με το ψευδώνυμο Samurai.

Το Cyberpunk 2077 είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι του CD Projekt Red μέχρι σήμερα και βασίζεται σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων, που ονομάζεται επίσης Cyberpunk και χρονολογείται από τη δεκαετία του ’80.



[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *