Τα 4 σημάδια που μαρτηρούν αν σας θέλει μια γυναίκα! - Men

[ad_1]

Είσαι από τους άντρες που τα βρίσκουν σκούρα με μια γυναίκα στο φλερτ και δεν ξέρεις αν σε θέλει όντως;

Αν προσέξεις τα παρακάτω σημάδια, θα δεις ότι δεν είμαστε τόσο κλειστά βιβλία εμείς γυναίκες όσο νόμιζες. Οπότε διάβασε, παρατήρησε και δες ποια είναι τα σημάδια ότι σε γουστάρει τρελά μια γυναίκα!

Σημάδια ότι σε θέλει πολύ μια γυναίκα:

1. Η γλώσσα του σώματος

Λένε ότι η επικοινωνία μας βασίζεται περισσότερο στην γλώσσα του σώματος, και όχι αδίκως. Πάντα εκφράζουμε τα συναισθήματα μας έστω και υποσυνείδητα με διάφορες κινήσεις μας. Αν λοιπόν είσαι κάπου έξω με την γυναίκα που γουστάρεις και την δεις να παίζει με τα μαλλιά της, να δαγκώνει τα χείλια της, να έχει γυρίσει προς το μέρος σου και βέβαια να μην μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό της, τότε βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Διαβάστε επίσης κάτι πολύ σημαντικό και βασικό για τους άντρες ,τους 4 βασικούς κανόνες του φλερτ!

2. Θέλει να μάθει για σένα

Είτε ρωτάει τους φίλους σου, είτε εσένα τον ίδιο για την ζωή σου, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πολύ να μάθει για σένα, άρα να σε γνωρίσει καλύτερα. Ερωτήσεις για την δουλειά σου, τα χόμπι σου, για την οικογένειά σου δείχνουν ότι σε έχει βάλει στο μυαλό της. Αν κιόλας σε ρωτήσει αν είσαι ελεύθερος, τότε σίγουρα σε γουστάρει και θέλει να δει αν έχεις κάτι στην ζωή σου! Διάβασε επίσης πως να τρελάνεις μια γυναίκα!

3. Ζηλεύει

Αναμφίβολο σημάδι ότι μια γυναίκα σε θέλει σαν τρελή, είναι η ζήλια. Αν της δεις να σε κοιτάζει καλά καλά αυτή ή ακόμη και οι φίλες της όταν μιλάς σε άλλες γυναίκες, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει μόνο. Ότι σε ζηλεύει και θέλει αμέσως να μάθει τι σου είναι αυτές, ακόμη κι αν δεν στο πει.

4. Το τυχαίο άγγιγμα

Τέλος αν δεις πως καθώς μιλάτε σε αγγίζει τυχαία για παράδειγμα στο χέρι ή χαϊδεύει τα μαλλιά σου δείχνει πως και σε γουστάρει αλλά και ότι θέλει και από σένα να κάνεις μια κίνηση να την πλησιάσεις παραπάνω και με δύο λόγια σου δίνει το πράσινο φως! Δες επίσης τι να στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει!

Ποιες είναι οι λάθος αντιδράσεις των γυναικών στο φλερτ των ανδρών και τι τους ξενερώνει;

Προσοχή, προσοχή! 10 άντρες επιτέλους απάντησαν στην αιώνια απορία! Ποια είναι η αντίδραση στο φλερτ που τους ξενερώνει;

Χειμώνας είναι και πόσο κολλάει το σοφό ρητό «κάνει κρύο, καιρός για δύο». Με αυτή τη λογική, το φλερτ πάει και έρχεται, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όσα θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας με τα βασικά και τα κλασικά θέματα: «Πώς αντιδράμε στο φλερτ;». Ή καλύτερα: «Πώς δεν αντιδράμε στο φλερτ».
Ας δούμε τις απαντήσεις που μας έδωσαν 10 άντρες. Εμείς θα σου υπενθυμίσουμε ποιοι είναι οι 4 κανόνες στο φλερτ!

Jason, 34

Η χειρότερη αντίδραση είναι η μη αντίδραση. Χίλιες φορές να μου πει ότι δεν γουστάρει, δεν θέλει, δεν ενδιαφέρεται, δεν της αρέσω παρά να μην αντιδράσει καν. Εκεί νιώθεις τιποτένιος, απογοητεύεσαι, χάνεις αυτοπεποίθηση και την πληρώνει η επόμενη που τη βρίζεις.

Γιώργος, 34

Δεν μου αρέσει να ανταποκρίνεται ανοιχτά και άμεσα. Θέλω να νιώθω ότι την «ψήνω» και ότι υπάρχει ένα level δυσκολίας. Χωρίς όμως να με γειώνει.

Ποιες είναι οι λάθος αντιδράσεις των γυναικών στο φλερτ των ανδρών και τι τους ξενερώνει;

Κωστής, 36

Με ξενερώνει να δείχνει ενδιαφέρον, να της ζητάω τηλέφωνο και τελικά να μου δίνει Facebook.

Αντρέας, 31

Με χαλάει να το παίζει ντίβα. Είναι τρομερό που παραπονιέστε ότι δεν σας την πέφτουμε πια και όταν τελικά σας την πέφτουμε να το παίζετε πριγκίπισσες και να μας κοιτάτε αφ’ υψηλού. Αντί να εκτιμήσετε το γεγονός ότι βρίσκουμε το θάρρος να σας προσεγγίσουμε μας κάνετε και νιώθουμε τελειωμένοι.

Θανάσης, 28

Αυτό που κάνουν μερικά κορίτσια, να τις φλερτάρουμε και να μας αποπροσανατολίζουν χωρίς λόγο φέρνοντας τις φίλες τους ή βάζοντάς τις στη συνομιλία μας.

Πέτρος, 29

Το να το ρίχνει στο φιλικό ή να είναι πολύ χύμα. Ή να μου πει κάτι τύπου «όχι ρε μ@@@@α ή φίλε μου».

Μιχάλης, 41

Το «υφάκι» χωρίς λόγο. Το ότι σας την πέφτουμε δεν σημαίνει ότι είστε το επίκεντρο του κόσμου. Αν δεν ανταποκριθείτε θα πάμε παρακάτω.

Δημήτρης, 28

Η ξινή μούρη. Εντάξει μαντάμ δεν είσαι ούτε η Ζιζέλ, ούτε εγώ ο Κλούνει. Κρέμα μια ταμπέλα που να λέει «μη μου την πέφτετε».

Δημήτρης, 29

Δεν θέλω να είναι ντίρλα, να της μιλάω και να παίρνει το αγελαδίσιο ύφος της μπεκροκανάτας.

Στέφανος, 27

Η αδιαφορία είναι ό,τι χειρότερο. Προτιμότερο είναι να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται παρά να κάνει ότι δεν υπάρχεις.

Διάβασε περισσότερα θέματα για τον άντρα στο Athensmagazine.gr

[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *