«Συμβόλαιο 2+1 ετών προσέφερε η ΤΣΣΚΑ στον Ιτούδη»


Να «δέσει» τον Δημήτρη Ιτούδη χρόνια επιδιώκει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσφέροντας του, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών.

Στην ηλεκτρονική της έκδοση η «izvestia» αναφέρει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι πολύ πιθανό να επέλθει σύντομα οριστική συμφωνία μεταξύ τους.

Στον Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στην κατάκτηση της Euroleage, ο Αντρέι Βατούτιν, φέρεται να έχει προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο, με την οψιόν της ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, προκειμένου να τον πείσει για να παραμείνει στη Μόσχα.

Αν ο Έλληνας τεχνικός πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε και εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Σε τέτοιο ενδεχόμενο θα συμπληρώσει 8 χρόνια στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και θα ξεπεράσει Έτορε Μεσίνα, ο οποίος – σε δύο διαφορετικές θητείες – βρέθηκε για 7 σεζόν να κατέχει τα ηνία της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τον Έλληνα τεχνικό έχουν προσεγγίσει ομάδες του ΝΒΑ προσφέροντας του την θέση του assistant coach.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *